Skip to content

DIGIA OYJ:N JAKAUTUMINEN REKISTERÖITY KAUPPAREKISTERIIN

DIGIA OYJ PÖRSSITIEDOTE 2.5.2016 KLO 8.45


DIGIA OYJ:N JAKAUTUMINEN REKISTERÖITY KAUPPAREKISTERIIN


Digia Oyj:n yhtiökokouksen 16.3.2016 päättämän osittaisjakautumisen täytäntöönpano on rekisteröity kaupparekisteriin 1.5.2016.

Digian varsinainen yhtiökokous hyväksyi 16.3.2016 Digian jakautumissuunnitelman ja päätti Digia Oyj:n osittaisjakautumisesta jakautumissuunnitelman mukaisesti. Digia Oyj jakautuu siten, että kaikki sen Qt-liiketoimintaan liittyvät varat, velat ja vastuut siirtyvät jakautumisessa syntyvälle yhtiölle, Qt Group Oyj:lle. Digia Oyj jatkaa Kotimaa-liiketoimintaa.

Jakautumisen täytäntöönpanon jälkeen Qt Group Oyj on itsenäinen julkinen osakeyhtiö, jonka osakkeet ovat 2.5.2016 lähtien julkisen kaupankäynnin kohteena NASDAQ Helsinki Oy:n pörssilistalla. Qt Groupin osakkeiden kaupankäyntitunnus on QTCOM.

Digian osakkeenomistajat ovat saaneet jakautumisvastikkeena yhden (1) Qt:n osakkeen jokaista omistamaansa Digian osaketta kohden. Jakautumisvastiketta ei ole annettu Digian hallussa oleville omille osakkeille. Kaupankäynnin kohteeksi otettavien Qt Groupin osakkeiden lukumäärä on kaupankäynnin alkaessa 20.818.273 kappaletta.

Jakautumisen täytäntöönpanon yhteydessä Digian toimitusjohtajana toiminut Juha Varelius (KTM) siirtyy Qt Group Oyj:n toimitusjohtajaksi ja Digia Oyj:n toimitusjohtajana aloittaa Timo Levoranta (DI, KTK).


Digia Oyj

 

Hallitus

 

LISÄTIETOJA
Digia Oyj:n toimitusjohtaja Timo Levoranta
p. 040 500 2050

Qt Group Oyj:n toimitusjohtaja Juha Varelius
puh. 09 8861 8040


JAKELU
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.digia.com
           

 

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com