Skip to content

DIGIA OYJ:N OSITTAISJAKAUTUMISESSA SYNTYNEEN QT GROUP OYJ:N JA DIGIA OYJ:N OSAKKEIDEN HANKINTAMENON MÄÄRITTÄMINEN VEROTUKSESSA

DIGIA OYJ PÖRSSITIEDOTE 31.10.2016 KLO 15.00


DIGIA OYJ:N OSITTAISJAKAUTUMISESSA SYNTYNEEN QT GROUP OYJ:N JA DIGIA OYJ:N OSAKKEIDEN HANKINTAMENON MÄÄRITTÄMINEN VEROTUKSESSA

Verottaja on päättänyt Digia Oyj:n osittaisjakautumisessa syntyneen Qt Group Oyj:n ja Digia Oyj:n osakkeiden hankintamenon määrittämisestä verotuksessa.

Verottajan päätöksen mukaan Digia Oyj:n ja Qt Group Oyj:n osakkeiden käypien arvojen suhde poikkeaa yli 30 prosenttiyksikköä yhtiöille siirrettyjen nettovarallisuuksien suhteesta. Poikkeamia on pidettävä Verohallinnon kannan mukaan olennaisina. Näin ollen osakkeiden hankintamenojen laskennassa jakosuhteena on käytetty elinkeinotulon verottamisesta annetun lain 52 c §:n 5 momentin mukaisesti osakkeiden käypien arvojen suhdetta.

  • Digia Oyj:n osakkeen hankintameno on edellä mainituilla perusteilla 48,14 prosenttia Digia Oyj:n alkuperäisestä hankintamenosta ennen osittaisjakautumista.
  • Qt Group Oyj:n osakkeen hankintameno on edellä mainituilla perusteilla 51,86 prosenttia Digia Oyj:n alkuperäisestä hankintamenosta ennen osittaisjakautumista.

Lisätietoja päätöksestä löytyy osoitteesta: http://www.vero.fi/fi-FI/Syventavat_veroohjeet/Verohallinnon_ohjeet/Digia_Oyjn_osittaisjakautumisessa_syntyn(41081)

 

Digia Oyj

Digia on kannattavasti kasvava IT-palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuudet.

Näkemyksellisenä kumppanina Digia kehittää ja innovoi liiketoimintaa tukevia ratkaisuja yhdessä asiakkaidensa kanssa. Tarjoamme toimialasovitettua osaamista digitaalisten palveluiden kehittämiseen, toiminnan ohjaamiseen ja tiedon hyödyntämiseen. Toimimme 850 osaajan voimin Suomessa ja Ruotsissa. Kansainvälistymme asiakkaidemme kanssa.

Digian jatkuvien toimintojen liikevaihto vuonna 2015 oli 81 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna NASDAQ Helsingissä (DIG1V).

www.digia.com

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com