Skip to content

DIGIA SELVITTÄÄ MAHDOLLISUUKSIA JAKAUTTAA YHTIÖ KAHDEKSI ERILLISEKSI PÖRSSIYHTIÖKSI

DIGIA OYJ Pörssitiedote 28.8.2015 kello 11:15

 

Digia Oyj:n hallitus on päättänyt selvittää mahdollisuuksia Digian kotimaan liiketoimintojen ja Qt-liiketoimintojen eriyttämiseksi kahdeksi erilliseksi Helsingin pörssissä listatuksi yhtiöksi, joiden omistuspohja olisi keskenään identtinen.

Järjestelyn tarkoituksena on mahdollistaa molempien liiketoimintojen keskittyminen omien liiketoimintamahdollisuuksiensa tehokkaaseen hyödyntämiseen strategiansa mukaisesti ja lisäarvon luomiseen yhtiöiden osakkeenomistajille.

Tavoitteena on saattaa järjestely voimaan vuoden 2016 kuluessa selvitystyön valmistuttua. Digia tiedottaa asian etenemisestä tarvittaessa erillisellä pörssitiedotteella.

 

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Juha Varelius, p. 010 313 3000

 

Jakelu
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

 

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com